Om Inwork

Om Inwork Aalborg

Vision

Inwork er sat i verden for at skabe fundament for bæredygtige forandringer.
Det betyder, at vi arbejder for at enhver forandring har et fundament, som sikrer at den kan fastholdes over tid.
Vi stræber efter, at der er harmoni mellem omkostning om udbytte i de løsninger vi leverer, ud fra en stærk overbevisning om, at værdi måles både økonomisk, menneskeligt og samfundsmæssigt.

Det er vigtigt for os, at vi overleverer ordentligt arbejde, og udviser vores samarbejdspartnere respekt for deres tid og indsats.
Vores overordnede mål er, at vores læring og indsigt udnyttes til reel forandring for rigtige mennesker i levede liv.

Værdier & Menneskesyn

  • Ordentlighed
  • Åbenhed og respekt
  • Faglighed og kreativitet

I Inwork arbejder vi med udgangspunkt i vores værdier. Vi har en stærk tro på, at hvert enkelt menneske kan og vil føre et værdigt liv, og at den rette hjælp altid starter med at finde frem til den enkeltes ide om et værdigt og godt liv.

Inworks overordnede mål er at hjælpe mennesker i trivsel samt at støtte og guide til at skabe en meningsfuld tilværelse for den enkle. Derfor arbejder vi også ud fra den doktrin, at: ”hvis, det vi gør, ikke virker har, vi ikke fundet den rette bane for udvikling endnu”.

Faglighed

Inwork er baseret på stærk faglighed og viden. Vi arbejder for at opnå ny viden, for at sprede god og brugbar viden og for at udvikle fagligheden i praksis. Således er en del af visionen i Inwork at styrke fagligheden i det praktiske arbejde med borgerne

Vi står på et fagligt grundlag indenfor psykologi, pædagogik, antropologi og sociologi. VI følger løbende nyeste forskning og meningsdannelse på beskæftigelse- og skoleområdet.

Viden

Inwork udgiver løbende indlæg og kommenterer på faglige nyheder og forskning. Den viden vi genererer og som kan findes på siden, er i sig selv vores formål, men den har også til formål at skabe en kontakt til samarbejdspartnere og et fagligt forum, der er attraktivt i en travl hverdag. Gennem vores indlæg vil vi gerne inspirere, forundre, udfordre, og måske endda provokere lidt. Vi tror på at stolthed og engagement fører til stærk faglig udvikling.

Har du lyst til at følge med kan du subscribe i afsnittet: Viden

Jesper Axø Jensen
Direktør

Julie Olsen
Konsulent

Jens Johansen
Konsulent

Mathilde Henriksen
Konsulent

Tania Buhelt Leer
Konsulent

Janni Grønkjær
Konsulent

Lau Henriksen
Konsulent

Dan Henriksen
Konsulent

Birgitte Leth
Konsulent

Lisa Offersen
Konsulent

Kristian Nielsen
Konsulent