Hverdag med mening

Hverdag med mening

Få en hverdag med mening

Vi arbejder med arbejdsmarked og uddannelse som klart mål, og vil skabe individuelt tilrettelagte forløb for hver deltager. Vi fokuserer på din vej mod et meningsfuldt liv.

Vores mål er, sammen med dig, at finde frem til en hverdag med mening for netop dig. Du som deltager i forløbet får en fast konsulent med en faglig baggrund som matcher dit behov og der vil arbejde ud fra spørgsmålet ”hvad giver mening for dig?”

Forløbet: Hverdag med mening

Forløbet indeholder forskellige indsatser der giver mening for dig, derfor kan forløbene også være meget forskellige fra person til person. På pilen herunder kan du se et eksempel.

Hverdag Med Mening Model

Vi tror på

At vi mennesker har brug for at opleve mening med vores liv for at trives, og at den mening ofte kan findes i et balanceret arbejdsliv – hvor din indsats har værdi for andre.

At vi kan hjælpe dig med at opnå en forståelse for, hvad det betyder for dig at have en autismespektrum forstyrrelse, som kan blive starten på en fornyet tro på dig selv og en hverdag med mening.

At alle mennesker er forskellige og derfor har brug for individuelle løsninger.

At de første skridt kræver støtte og indsigt, så du kan komme bedst muligt videre med dit liv.

Om os

Vi er alle fagpersoner som har viden og erfaring i at skabe udvikling i arbejdet med mennesker som har en autismespektrum forstyrrelse.

Vores arbejde fokuserer på at finde præcis det der giver mening for dig i den situation du står i lige nu.

Det er vigtigt for os at dit forløb bliver stabilt og derfor er det altid den samme konsulent du møder.

Du kan se hvem vi er her i afsnittet: Om Inwork.

Det praktiske

Hverdag med mening er et forløb der i udgangspunktet varer 26 uger (ca. et halvt år), men med mulighed for forlængelse. Vores møder varer som regel mellem 30-60 minutter.

Du og din konsulent mødes typisk 1 gang om ugen, og det kan enten være hos Inwork, hjemme ved dig selv, eller et helt tredje sted – det aftales med din konsulent.

Har du brug for at ændre din aftale kan du sende en sms eller ringe til din konsulent.

VIL DU HØRE MERE?

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage på telefon eller mail.
Eller søger du en af vores medarbejdere – find medarbejder her

Kontakt os
Kontakt inwork Aalborg