Beskæftigelses-
faglighed

Beskæftigelsesfaglighed Inwork Aalborg

Viden, I kan bruge i praksis

Hvad enten i ønsker en temadag, en workshop, et kort oplæg eller et kursus over flere dage, tilrettelægger vi undervisningen så den passer til jer. Vi er ambitiøse, og mener, at værdien af undervisningen findes i den forandring, der ses i praksis. Et kursus skal gerne medføre konkrete forbedringer i praksis – derfor underviser vi praksisnært og benytter en refleksiv undervisningsstil med høj grad af inddragelse.

Hvornår skal I vælge Inwork? – Når I har brug for kompetenceudvikling og undervisning, der er sammensat, og udviklet, specifikt til jeres opgaver og udfordringer som organisation. Og når I vil kombinere nyeste viden og faglig indsigt med praksis og sikre nye handlemuligheder med udfordrende opgaver eller målgrupper.

Vi har en bred vifte af specialiseret viden, som vi er klar til at omsætte til netop dét i har brug for. Vi sætter os derfor grundigt ind i, hvad I som organisation gerne vil bruge undervisningen til. På den måde sikres det bedste praksisrettede afkast.

Vi udmærker os indenfor beskæftigelse og inklusion, og vores arbejde handler om at følge borgere fra udsatte positioner ind i fællesskabet. Vi er optagede af forskningen på området, og bruger den til at kvalificere den praksis, vi hele tiden udvikler.

Eksempler på undervisning

Al undervisning kan tilpasses forskellige borgergrupper, ydelsesgrupper og opgavetyper.

1) Virksomhedsrettet indsats med mening

Vi formidler nyeste viden om virksomhedsrettede indsatser, og kaster herfra et kreativt blik på jeres praksis. Resultatet skal være en meningsfuld inklusion af udsatte målgrupper rundt omkring på arbejdspladserne. I øvelser, dialog og refleksion inddrager vi forskellige perspektiver på inklusionsprocessen – hvordan sikrer vi de udsatte målgruppers adgang til arbejdslivet?

2) Beskæftigelsespsykologi – arbejde med tiltro og handlekompetence

I vores møde med ledige er det en central, men svær udfordring, at fastholde tiltro til en fremtid på arbejdsmarkedet. Vi er optagede af at understøtte og udvikle tiltro, så vi kan udbygge vigtige handlekompetencer. I denne undervisning sætter vi derfor fokus på den psykologi der ligger bag, og vi tilbyder anvendelige værktøjer til at understøtte

3) Systemisk samtale og tværfaglighed i beskæftigelsesindsatsen

Når vi arbejder med udsatte borgere, er helhedstænkning afgørende. I undervisningen arbejder vi målrettet med samtalen som værktøj til at skabe mere helhed og sammenhæng. Undervisningen er oplagt som brug i organisationer med fokus på tværfaglighed.

4) Jobrettet samtale – at skabe retning og sikre fremdrift

For sårbare ledige er meningsfulde mål og retning essentielt. I denne undervisning tilbyder vi værktøjer til at sætte job i fokus og sikre stærke målplaner med arbejdsmarkedet som destination. Der arbejdes kreativt med samtaleøvelser, som sikrer mere samarbejde og mindre modstand.

Vi sammensætter undervisningen så den svarer til de udfordringer jeres organisation står overfor. Vi indleder altid et forløb med en grundig dialog med jer om jeres kerneopgaver, værdier og retning som organisation.

Mød vores undervisere her og kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

VIL DU HØRE MERE?

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage på telefon eller mail.
Eller søger du en af vores medarbejdere – find medarbejder her

Kontakt os
Kontakt inwork Aalborg