Hverdag med mening

Hverdag med mening

Få en: Hverdag med mening

Beskæftigelsesrettet tilbud til voksne med autisme-spektrum-forstyrrelse (ASF) samt komorbide tilstande.

Hverdag med mening er et tilbud, som skal hjælpe dig, der har svært ved at indgå på arbejdsmarkedet eller i uddannelse på grund af din diagnose.
I dag er der 10% med en autisme-diagnose, som er i ordinær beskæftigelse. Derfor er du langt fra alene om de udfordringer, som gør beskæftigelse vanskeligt for borgere med ASF samt afledte udfordringer.

Målsætning med forløb

Vi arbejder med arbejdsmarked og uddannelse som klart mål og vil skabe et 100% individuelt forløb for dig, hvor vi fokuserer på din vej mod et meningsfuldt liv i i fritid og beskæftigelse.

Hovedmål:

  • At skabe ordinær beskæftigelse: virksomhedspraktik, uddannelse, job eller fleksjob.
  • At støtte dig til at klare hverdagen og skabe succesoplevelser.
  • At hjælpe dig med at forstå dine kompetencer.
  • At sørge for, at alle relevante parter (familie, arbejdsplads, uddannelsessted m.m.) bliver involveret i forløbet, så alle har samme plan og mål for øje.

Mål og proces med forløbet kan vises således:

Forløbet: Hverdag med mening

Forløbet indeholder forskellige indsatser, der giver mening for dig. Derfor kan forløbene også være meget forskellige fra person til person. På pilen herunder kan du se et eksempel på et helhedsorienteret forløb:

Vi tror på

At vi alle har brug for at opleve mening med vores liv for at trives, og at den mening ofte kan findes i et balanceret arbejdsliv – hvor din indsats har værdi for andre.

At du har meget at tilbyde en arbejdsplads, hvilket vi blot skal tydeliggøre for både dig selv og arbejdspladsen, så vi kan finde det rigtige match.

At de første skridt kræver støtte, indsigt og træning, så du kan komme bedst muligt videre med dit liv.

Om os

Vi er et team bestående af psykologer, pædagoger og socialrådgivere. Sammen udgør vi et erfarent og mangfoldigt hold, som kan hjælpe dig med alle aspekter i at skabe en hverdag med mening. Vi bibringer “ekspertviden” inden for bl.a.:

  • Psykoterapi.
  • Social-/specialpædagogik.
  • Undervisning/supervision og sagsbehandling.

Det er vigtigt for os, at dit forløb bliver stabilt, og derfor er det altid den samme konsulent, som er tilknyttet dit forløb.

Det praktiske

Hverdag med mening er et forløb på omtrent 26 uger (ca. et halvt år) med mulighed for forlængelse. Dig og din faste konsulent vil typisk mødes 1 til 2 timer ad gangen – én gang om ugen på aftalt sted.

Vi starter med et intromøde, hvorfra vi aftaler det videre forløb. Interesseret? Bliv kontaktet her.

LÆS MERE

VIL DU HØRE MERE?

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage på telefon eller mail.
Eller søger du en af vores medarbejdere – find medarbejder her

Kontakt os
Kontakt inwork Aalborg